Jak zajistit správné připsání odměn?

Abyste nepřišli o žádné odměny při nakupování se Slevmi, je potřeba aby vše fungovalo jak má. A právě proto je potřeba vypnout některá rozšíření pro internetové prohlížeče, která blokují reklamy a mohou celý tento proces narušit což vede následně ke ztrátě informací a za nákup se vám pak na Slevmi účet nepřipíše žádná provize.

Nejčastěji používaným blokátorem reklamních bannerů a jiných prvků je AdBlock. Stává se, že adBlock nesprávně vyhodnotí software, který používáme na identifikaci vašich nákupů a tuto důležitou komunikaci (cookies) zablokuje. Pak je potřeba provizi z nákupu na Slevmi reklamovat a ne vždy se podaří vše vyřešit k oboustranné spokojenosti.

Vypnutí adBlocku

Vypnutí rozšíření adBlock je hodně podobné ať používáte jakýkoliv prohlížeč. Stačí najít nahoře vpravo od adresního řádku ikonku AdBlocku, kliknout na ní pravým tlačítkem, v nabídce najít nastavení a v něm tento doplněk úplně zakázat. POZOR: nestačí jen vypnout jeho funkce na webu SLEVMI.cz, doplněk je potřeba vypnout úplně a pro všechny weby, aby nebyl proces předávání informací mezi SLEVMI a obchodem a dále ničím narušen.

Používání adBlocku a jiných blokátorů reklamních bannerů může být příčinou, proč se vám provize z nákupu nepřipíše v pořádku.

Ochrana soukromí v Mozilla Firefox

Stejně tak jako AdBlock tak i internetový prohlížeč Mozilla má funkci pro ochranu soukromí a ta v některých případech stejným způsobem blokuje přenos informací, které jsou důležité pro identifikace provedeného nákupu a správné připsání odměny za něj. Tuto ochranu najdete v adresním řádku hned vedle URL adresy. Kliknutím na ikonku štítu zjistíte zda máte nebo nemáte zapnutou tuto ochranu a případně jí vypněte. Slevmi.cz se pak automaticky znovu načte a můžete bez omezení pokračovat ve výběru obchodu a nákupu.