Často kladené dotazy

Abyste získali zpět peníze z vašeho nákupu, musíte se nejprve zaregistrovat. Pak si z více než 400 obchodů vyberete ten, ve kterém chcete nakoupit a prokliknete se na něj ze Slevmi. Pak už nakupujete tak, jak jste zvyklí. Provozovatel eShopu díky prokliku pozná, že jsme vás do jeho obchodu dovedli právě my, a za to nám poskytne odměnu, kterou z její větší části připíšeme na váš účet na Slevmi. Nasbírané odměny si pak můžete u nás vybrat a to již od 1 Kč. Vyzkoušejte si, jak je to jednoduché a začněte nakupovat na internetu chytře ještě dnes.

Ano, nehledejte v tom žádné háčky. Slevmi bylo, je a bude vždy zcela zdarma. Jednoduše si vyberte na SLEVMI obchod, proklikněte se do něj a nakupte jak jste zvyklí. SLEVMI vám pak připíše odměnu za nákup na váš uživatelský účet, odkud si ji můžete nechat převést do své banky a to již od 1 Kč.

Potvrzení vaší objednávky (registrace odměny) obchodem může trvat až dva dny. Bez toho, že by nám obchod potvrdil váš nákup nebo objednávku, vám připsat odměnu nemůžeme. Pokud není odměna zaregistrována ani po třech dnech ozvěte se nám na email podpora@slevmi.cz

Potvrzení odměny trvá minimálně 14 dní (musí uplynout zákonná doba, po kterou máte nárok na vrácení zboží eShopu) a maximálně 70 dní. Délka této doby je závislá na eShopu, kde jste nakoupili.

Jakmile jsou zaregistrované odměny potvrzeny, můžete si vyžádat jejich propacení a to již od 1 Kč! Seznam zaregistovaných a potvrzených odměn najdete ve svém účtu v sekci Odměny a výhody.

Nenašli jste odpověď na svou otázku?

Zašlete nám svůj dotaz na emailovou adresu podpora@slevmi.cz a my odpovíme v nejkratší možné době.